• Recent
Groothandel ipl shr e licht handvat peltier koeling halfgeleider 20x40mm halfgeleider koeling chips 10 stks per lot

Groothandel ipl shr e licht handvat peltier koeling halfgeleider 20x40mm halfgeleider koeling chips 10 stks per lot

€ 91.41
Hoeveelheid van het product
Bestaand

koeling chipswelkom mijn winkel, wishing u een gelukkige winkelen in mijn winkelbij aankoop, laat ons weten de gewenste specificatie  1). Daling van de scheepvaart We kunnen daling van de scheepvaart. Te sturen naar uw cliënt' s verschepend adres wanneer orde plaatst.
2). Het verschepen kosten : Klik en“shipping packaging” lipje aan het product detail pagina, en je zult zien de levering Details. Kunt u berekenen verschepen kosten door het invoeren van de vereiste informatie.3). In transit tijd : De post van china luchtpost normaal artikel komt binnen 15-25 werkdagen nadat ze geplaatst. Soms voor de douane Weer of probleem zal worden uitgesteld enkele dagen. Het kan oplopen tot 30-45days.
4). Post processing tijd : De verwerkingstijd voor een specifieke order is afhankelijk van het type product en voorraad status.Meestal, de verwerkingstijd kan worden 1 tot 3 werkdagen.
5). Invoerrechten : Belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of het item verzendkosten. Zullen we de goederen als geschenk met Lage waarde. Als u nog nodig heeft in uw land om douanerechten betalen. It’s uw eer en verantwoordelijkheid

Productgegevens

grootte:
2040
Modelnummer:
none
Materiaal:
Plastic
Functie:
beauty health

Productcategorie